Bring the action!

Denna vecka har bjudit på två gästspel i Karlskoga av mig, ett jobbpass bakom baren med mina original snäckor & ett pass i min fina efterlängtade skobutik. Det gäller att passa på när man kan.
Dett gav mig en kick att klara av resten av veckan med allt från ordinarie jobb, barn, vardagssysslor & magkatarr! Ännu en gång ska jag få se djävulen i vitögat för att jag alltid stressar och grejar med allt.
Denna gång är djävulen lite mildare och rarare mot mig, än så länge.
Förutom att jag ser ut som en gravid kvinna och får lite bränna & kramp i magen så är det någorlunda & smärtan går att leva med.
Är lite halv livrädd att jag ska få så ont som en annan gång av alla mina turer med katarr då jag ramlade ihop av smärta och inte kunde resa mig.
Men det som inte dödar de härdar- tacka fan för att jag då ser ut som en förhårdnad hela jag, inte så konstigt!
Det gäller att ta hand om sig själv- shopping med fina RedHair, kaffe i solen och kramkalas med Kiddo, de är livskvalité.

Yolo som RedHair hade slängt in som sista ord.

Söndag-Sol-Shopping-Skönsång-Sovmorgon-Smile.. Magic S!


Day-Off Fuck-Off

Trött efter nattens gästspelande på gamla jobbet på Harrys i Karlskoga slår jag upp mina bruna ögon och möts av min prins, energi depåerna påfyllda! Rotar fram ett mindre trött ansikte i badrumsskåpet och kastar in mig, Milo & en påse godis i min bil som jag valt att kalla lilla My.
Åker en kort stund och plötsligt kommer en text upp, det står typ bla bla bla, jag tolkar de som att de är nått som är hett, ungefär så mycket får jag ut av texten av stressen som uppstår när jag ser en blinkande text med STOP! Blinkar stop en miljon gånger så jag får lov att stanna på nån parkeringsficka eller rastplats eller vad det nu heter, och det ryker som det gör på Valborg när brasan brinner, fast nu var de brasa a la kaos bil med Maja bakom ratten (!)
Spottar, svär och vill hoppa framför lastbilarna som rusar förbi i hög fart.
Tanken på att ta mig till min barndomsvän för att kolla hennes nya hus kändes avlägset..
Ringer JL som givetvis vet vad de handlar om & som givetvis är lugnet själv som vanligt medans jag är en överdrift av hysterisk, kliar mig i håret, håller tillbaka tårarna och försöker andas- då sätter min egna brandsirrn Milo Hedström igång (!)
Som om de inte kunde bli värre liksom!?
"Mamma- Niiiino gunga"
Ååååh fan ungen ska gunga på E18, kunde jag ge mig fan på.
Tanken på om vi skulle ta en gungtur tillsamans på en lastbilsrygg var nära!
Ringer nån jag egentligen inte vill ringa- Mr X (!) Såklart är han snäll som alltid och hjälper mig när jag ber om de, och några minuter senare kommer mina två X, barnets far & min gamla bil, som en lättnad andas jag för första gången på riktigt.
Mr X och New Girl räddade mig och Kiddo!
Medans Mr X fyller bilen med vatten och kikar runt så står jag med gråten i halsen och New Girl pratar med Milo när jag hör ett välbekant ljud- Iphone som nuddar asfalt och spricker!
Kiddo hade tydligen tröttnat på att spela spel på Iphone och bestämde sig för att kasta ut den på vägen!
Ungen kan ju inte vara klok, det är ju tydligt!
Med trasig bil & trasig mobil vänder jag tillbaka till nya lilla staden och känner mig tom på lycka!
Jävla skit dag, enda lediga dagen var en enda katastrof och jag tänker aldrig mer vara ledig och planera in nått kul! No No No No!
Om det inte vore så att jag blivit ett fat ass så hade jag testat hänga mig i taket i vardagsrummet med utsikt över min nakna granne huset mittemot, bara för att få reda på hur livet skulle visas i snabbrepris!
Arg, argare och så har vi Maja!
Skit dag är milt utryck för denna värdelösa dag.
Eftersom man nu alltid måste se de positiva i de hela så kan de ju låta ungefär så här: Jag fick ju hjälp med vatten för att ta mig hem, prata med New Girl för första gången, får hjälp att fixa bilen & en spark i röven att verkligen köpa ny Iphone efter att min fina gett upp 100 ggr efter alla kraschar & simturer! Right?
Hur som hellst så kom ju ingen till skada mer än mina materiella saker som faktiskt går att ersätta även om de suger.
Kvällen bjuder på kramkalas så jag får vara nöjd över ledig Torsdag kväll ändå.


Midsommar

Efter lugnaste kvällen på jobbet stämplade jag ut en timme tidigare än schemat, lyx!
Kastar oss in i bilen och far mot min stad med varsin hamburgare i handen och musiken som fyllde hela bilen!
Typ lika pirrig som en nykär, och finally kör vi in på min gamla gata, förmodligen för sista gången eftersom min mor ska adressändra till några lägenheter bort.
Skum känsla att mitt barndomshem snart ska ägas av nån annan random människa, som säkert ska bygga upp nya och personliga minnen i mitt redan minnesfyllda hem (!)
Med eller utan minnen somnar vi ganska fort och vaknar lika fort igen av starka solstrålar som tränger sig in genom mammas sovrumsfönster och bränner mig lite på benet som är utanför täcket. Nog anledning att studsa upp och fånga midsommarafton.
På med sola-sig-brun kläderna och fånga varendra solstråle från den blå himlen.
Leka utomhus lekar, grilla mat, flyta i poolen och dricka en kall öl i solstolen- living the dream.
Alkoholen åker längst blodet och börjar sätta sig under fötterna och i huvudet- dags att göra entré på kvällens par-middag-fest, right?
Singel, full, uttråkad & bara sig själv sitts det på en gräsmatta i solen när lek-klockan ringer och det ännu en gång är dags att utmana barnasinnet.
Efter att ha visat hur man vinner så begav vi oss med höga klackar längs grusvägen till nästa fest, det kan man kalla fest, med buller och bång (!)
Högtalare och förstärkare hade position ute på altangolvet och långbord med tomma alkoholburkar syntes långa vägar. Basen vibrerade så pass att min fiffi nästan trodde det var nån annan fest på gång när stolen nästan hoppade upp från golvet.
En salig blandning av folk & skön musik som ekade in i skogen långt in på natten, ett galet partygäng som dansade både klackar, svett & alkohol åt helvete och tillbaka.
Musiken snurrar ännu i min hjärna..
Fullast vinner- belive it or not, jag vann inte och valde att åka fångtransportbil till Västerås uteservering för ännu en drink innan nästa dag skulle komma att slå mig hårt i ansiktet.
Många dumma tankar, inga dumma val. ✔

Som konstaterat- ny dag med 6cl Huvudvärk, en dash ångest, toppat med orolighet som skakas om till en kladdig Maja som rinner längs kanterna, vill du smaka?
Äter ihjäl mig innan det var dags att kasta in oss i min bil, jaaa MIN bil.
Världens bästa pappa vet vad en dotter vill ha.
Lycklig & äcklig åker vi hem i mörkret och tankarna snurrar till ljudet av en snurrande skiva som inte funkar i bilstereon.

Ledig midsommarhelg seglade snabbt förbi och arbetsveckan kickas igång idag kl. 17.00!

Saknar att bo i Västerås, trivs att bo i Karlskoga, funderar på vad framtiden att har att erbjuda samtidigt som Kiddo kastar Ps3 dosor på mig..
Antar att dagdrömmen får vänta tills efter frukost!


Skrattet

Bland det viktigaste som finns för mig är skrattet- no shit, så är de förmidligen för alla men för mig är de nästan allt!
Flabb-Häxan var det här under täcket på andra våningen på B-Gatan, Check ✔
Skrattar med Milo tills jag gråter och han hickar, skrattar på jobbet så de kommer droppar i svarta spetstrosorna med rosett baktill, skrattar med vänner och familj så hela svalget syns och skrattar med Han med stort H (vi kan kalla honom JL) så jag väcker hela kvarteret med mitt hysteriska skratt!
Vem har inte sett alla mina 400 tänder som sitter i min stora käft?
Ännu engång har jag skrattat mig till tårar likt dropparna som faller från himlen utanför fönstret just nu medans jag & Kiddo ligger nerbäddade och väntar med spänning på midsommar- sol, bad, familjemys & fest. Helt i min smak och fantasivärlden är endast ett jobbpass bort!
Solen är beställd, rosévin med druva Zinfandel ska kylas, jägern & newcastle'n ropar mitt namn med sexig röst & tanken på att träffa familj och vänner gör mig lika pirrig i magen som ett barn natten innan julafton, bikini dilemmat är löst & väskorna packade!
Living the dream!


Rutin

Förr i livet när man praktiserade som hemma-mamma så hann man ju faktiskt bo i solariet några vändor i veckan och se någorlunda frisk ut men de varade inte länge! Nu för tiden så ska man vara hårt arbetande småbarns mamma med endast tid över för lek med Kiddo, städa, tvätta, handla och ibland till och med duscha om man har sån tur, så såklart hinns de ju inte solas så mycket som jag önskar, varken i riktiga solen eller i solariet (!)
Som de spöke jag är begav jag mug med mina trötta fötter för att sola en snabbis i solariet- woila! Fräknar & solutslag, man tackar.. Iaf nån som vill bo på min kropp oavsett om det är vad jag ville eller inte!
Muskler och karlar har lämnat min nu bleka, blötfeta och tråkiga kropp, helt förståeligt!
Efter ett samtal med min barndomsvän som alltid på nätterna så har vi ännu en gång kommit fram till att vårat bäst före datum är utgånget, vi är gamla & förbrukade.. Dvs att testar man oss så får man räkna med surt, inte som de ska och en slash av unket, vill du testa?

Spritbeställning på jobbet- träffat nya VD'n för hela Harrys i hela Sverige följt av kvällskaffe med RedHair ✔
Klänningar hänger på galgar lite överallt i hela lägenheten för att testas imorgon innan det ska packas ner inför resan till Västerås med Kiddo & Redhair på Torsdag, tick tack.
Om jag känner mig själv så kommer inget bli som jag tänkt och en ny shoppingpåse får följa med mig hem efter lägenhetsvisning & handling på bolaget imorgon, skottpeng på mig.

Inatt ska jag inte drömma, det gör jag för mycket både dagtid, kvällstid och nattetid, så jag tänker faktiskt testa nått som heter tänka och bestämma mig..
Jag kan inte sova nå mer, allting går upp för mig när solen går ner ✔



Helg!

Sista jobbhelgen innan nästa helg kickas igång med 3,5 dags ledighet, som jag längtat och som jag är värd de!
Plötsligt kommer kommande jobbvecka kännas flygande lätt!
Snart är jag där jag hör hemma- Västerås!
Nedräkning är såklart påbörjad, lite så jag jobbar.

Helgen har i vanlig ordning spenderats i lilla grannstaden mellan långa pass på Harrys..
Hoppa studsmatta, dricka vin, skräpmat, sovmorgon & bus med betydelsen- summering av vanlig helg!

Sista anhalt på ledig Söndag är givetvis rostad macka i sängen till Nip&Tuck efter nätshopping från både Gina Tricot & Nelly.se.
Förvånad? Inte jag heller (!)
Och jag som alltid undrar varför jag inte är miljonär?
Hur som hellst så dör jag hellre på övergångsstället snygg klädd än med ett bankomatkort i plånboken som man inte kan se vilken bank de är eftersom de dammat igen ✔
Dessutom kan damm framkalla allergi (!)
Måndagen är farligt nära så jag kryper ner brevid Kiddo.


In your face'

Efter att ha lämnat min betydelse på dagis utan gråt tog jag mina fötter med nya sandalerna på för att möta RedHair för en drömma-sig-bort-solning!
Fantiserade om solbrända & vältränade killar, tajta tjejer med perfekta ass för tanga samt goda coctails- Miami!
I solariet befann jag mig i Miami.
Upptäcker att jag kollat fel på bussen så min Nr1 kvinna skjutsar mig till lilla grannstaden..
En cigg innan instämpling slutade i för många cigg och senare instämpling med godkännande från bästa chefen, inte av anledning för att jag ville lata mig och inte jobba utan för att min värld ännu en gång rasat (!)
Ett mail senare som lästes 10 ggr och med skakande händer tänds cigg efter cigg, gnuggar tårande ögon och hr en klump i magen..
Ännu en gång ska jag få fan för att jag mår bra, inte mått så bra på riktigt länge, läget där de inte finns nått alls att klaga på eller må dåligt över, tills mailet kommer som en käftsmäll.
Ännu en gång ska jag få ta att nån man älskat högt har använt svek, lögn & otrohet som vardagsmat.
Hur många fler finns de som jag delat Mr X med under min tid som fröken flickvän?
Finns ingen idé att lägga tid på de eftersom vi gått vidare, inte för den skull jag blev upprörd utan för att jag nu kommer ha ännu mer svårt att lita på nån IGEN!
Nu är det nog!
I vanliga fall hade jag varit arg på honom & på henne, i detta fall känner jag inget gör honom och känner faktiskt för henne.
Nånstans tror jag att hon lik mig på många plan, vilket kanske gör de lättare att inte hata?
Jag kan inte hata nån jag inte känner, men kan inte låta bli att fundera på varför?
Jag gick från en stabil omgivning till en hackande karuselltur 15 mil från min säkerhet, allt vändes upp och ner, är jag med i dolda kameran?
Tankar flyger dit & svävar hit..
Jag är tacksam att nån i denna värld faktiskt är ärlig mot mig även om de gör att jag ramlar lite igen, för tillslut får det inte plats med mer skrapsår på benen efter alla fall så då återstår bara läkning.
Kan inte nog understryka att jag absolut INTE har stridsyxan uppe mot henne, tvärtom.

En hektisk kväll på mitt underbara jobb och ett knasigt sms senare så var Han på hemmaplan efter jobb i annat land, vilken överraskning, en dag tidigare än planerat! Precis vad jag behövde.
Han läser av mig och allt i sin omgivning men kan han läsa tankar också?
Precis rätt..
Kryper ner i den varma sängen och dagens positivitet & negativitet förträngs för att få utrymme till lite sömn innan ny dag med kortdag på jobbet kickas igång.

Eftersom Torsdagen bjuder på tråkigt väder ges mer utrymme till mys med Kiddo och mindre ångest för inomhusaktiviteter, välkommen nya och fräscha dag!
1 dag kvar till Västerås!


Rädd eller kluven?

Efter jobb & dagis var kvällen ännu ett faktum.
Efter mys & nattning samt smekning på pannan på Kiddo så var det dags för en annan slags smekning på mig själv..
En smekning på självförtroendet- slingor i håret & mask i ansiktet.
En smekning som gick över till käftsmäll- tuggummi effekt som senare slets bort med hårborsten (!)
Jag som redan har sånt tjockt svall skänker gärna några tussar till toa-monstrerna, eller ?
Hur som hellst, med eller utan tuggummi så är mina tankar på olika håll denna kväll, eller snarare natt som snart övergår till ny dag!
Några tankar som alltid snurrar som en hamster i hjul och några nya.
Tro't eller ej men trots alla demoner, spöken, planeringar, mål och vanliga funderingar bakom min blonda peruk och långt bakom mina bruna ögon så går hjärnan lite på övertid, tänker en del.. På han! Kan inte svara på om det är han med stort H, men nått speciellt är det med han, så är det bara.
Han är snygg, sexig, snäll- Magic S!
En omtänksam & jätte rolig kille som är jätte bra med Kiddo, vad mer kan man begära?
Men tänk om Sex and the citys Carrie Bradshaw har rätt: om han verkar för bra för att vara sann så är han förmodligen det?
Är min okänsliga sida för stark eller är jag ärrad för livet för att jag tidigare tillåtit mig fastna i råttfällan som lockade med en stor ostbit under köksbordet?
Om jag inte slutar vara misstänksam, tro att allt är lugn & bara vara splittrad så kommer jag som så många gånger förr tappa fattningen, göra nått drastiskt för att sätta stopp innan det går för långt och jag blir för involverad i känslor (!)
Sån är jag! Är magkänslan konstig och oddsen är emot- då ska jag trampa i gyttjan tills jag får kramp och faller, om allt känns bra och jag trivs- då blir jag rädd och måste söka anledningar till att avsluta för att slippa släppa in nån och bli sårad! Ju mer du känner nån ju mer blir du sårad och kastad till vargarna efter en rå våldtäkt eller slakt!
Jag måste sluta styras av mina spöken och faktiskt börja lita på folk om jag inte ska falla i min egen grav av olycka.

Om jag är dum i huvudet, skev och vrickad? -Förmodligen!
Står fast vid att jag är svår att leva utan, svår att leva med, tvekar du?

Nip&Tuck på TVn, tankar på plastik kirurgi i jakt på den perfekta kroppen och längtan efter mindre jobbtimmar som komma skall tänker jag nu försöka få några skönhetssömn-timmar innan Carpe Diem meningen ekar i mitt huvud när jag trött och sliten drar upp persiennerna i mitt vita sovrum imorgon bitti.


Day-Off

Vaknar och är kär, äntligen Måndag och ledig med en rejäl sovmorgon.
Där är ribban sutten och inget kan gå fel..
Brevid mig ligger killen i mitt liv- Milo och ler med sina perfekta läppar, jag skrattar och han skrattar så gluggen mellan framtänderna lyser!
Frukost med barndomsvän följt av promenad i solen och plötsligt kom ett infall- köpa skor! NU!
Mycket riktigt gör jag alltid som jag känner för, för stunden så en kartong med skit snygga sandaler följde med mig & febriga Kiddo hem.
Perfekta dag avslutas med fika till Saltkråkan.. Jag sätter minnen till Kidfo att minnas hela livet samtidigt som jag tänker tillbaka på mig själv som barn, andas in känslan och tokmyser till Farbror Melker och sötisen Skrållan.

Eftersom dagen är bästa dagen så ska jag inte förstöra den men att face'a vågens +7 kg ger ångest från Hell (!) Hur är det möjligt?
Så istället får nya livet börja imorgon..
Stenhårt & iskallt!

Krya på Milo ❤


Killsyndrom

Tänker ännu en gång på de här med bilar, tydligen har jag blivit bilfantast (!) Oavsett kan jag inte låta bli att fundera på annat angående bilar- förarna!
Inte alla, men många killar kör som idioter, då menar jag inte några km för fort utan totalt vårdslöst!
Värsta av allt är galna omkörningar som gör att en annan får tvärnita fast det är massa bilar emellan, till råga på de blir idioten inte insläppt heller (!)
Bara för att tex Adam 18 tycker det är svinkul att få spänning i hela kroppen pga att han måste ha plattan i mattan och Owe 60 vägrar släppa in han pga proncip så är faktiskt jag kär i mitt liv och vill inte fortsätta livet i himlen, inte just nu!
Hur som hellst, resan från skärgården med RedHair och Betydelsen bestod av ojämn körning och många svordommar!
I detta fall var föraren som trodde han va cool, en gubbsjuk & tjock gubbe- så JA lite förståelse kanske jag kan bidra med ändå, jag hade liksom inte heller varit nöjd med livet då, dessutom inte i den fula bilen som han körde!

McD lunch-Mjukglass i skärgården & en kramgo unge är resultatet av en lyckad Söndag, som jag förtjänar efter en slitsam helg med allt från grillning, sjukdom och hårt arbete!

Tack gode jävla Gud för vilodagen du skapat (!) Amen!


Go morron!?

Hmm, morgon iaf! God eller inte!
Tydligen har jag blivit tidsoptimist på äldre da'r! Upp ur sängen i sista sekund, leta hysteriskt efter mitt borttappade ansikte i de stökiga badrumsskåpet för att sedan leka virvelvinden i min garderob i hopp om att hitta nått att sätta på min lilla kropp.
Sen får jag agera maratonlöpare för att inte missa bussen till jobbet! Frukost-andning & morgon har guld i mun är fjantigt påstående, de hinns inte!
Varför är jag så jävla trött jämt? Jag brukar snitta 5 timmars sömn jämt men ändå vara pigg & glad och dampa runt hela dagarna, men nu orkar jag inte mycket mer än jobb & Milo! Kul!
Är de det här som är vardagsliv och trött arbetande ensamstående mamma?
Grattis till mig isf.
En enkel biljett till Thailand?

Tröttast i hela Karlskoga & Kristinehamn sitter jag på bussen och lyssnar på mina gamla kärleksballader ✔


Fastingen

När Kristinehamnarna bjuder på folkfest så heter de tydligen fastingen (!)
Av vilken anledning vet jag inte och spelar väl egentligen ingen roll, men det ordet faller konstigt på min piercade tunga.
Hur som hellst så har mycket folk varit i rörelse i solen i deras stad och allt från grottmänniskor till vackra skapelser har vistats i min närhet, men heey i like it!
På 3 dagar har jag gjort mina 40 timmar på work och jag tackar gudarna att jag fortfarande lever.. Och är lycklig!
2 dagar utan betydelsen gick med andra ord fort, vilket också kan kallas för lyx!
När jag slog upp ögonen imorse och visste att Milo snart skulle vara i min famn igen fick jag en kick trots för lite sömn, så varför inte passa på att testa nått nytt?
I detta fall- klippa gräs (!)
Helt sant att jag på riktigt har gått runt på en gräsmatta med en låtande maskin framför mig.
Plötsligt händer det..

Nerbäddad i mina vita sängkläder med ett fat bullar på bröstet tackar jag för min insats och relaxar till TVn.


RSS 2.0