Long time no see!!

Åå va kul att http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen funkar igen! Så länge sen jag skrev att jag knappt kan skriva, formulera mig eller stava, ungefär som när jag i vuxen ålder satte mig vid skolbänken igen för 2 år sen ! Under alla dessa regniga dagar sen jag skrev sist har jag hunnit med allt från att skaka drinkar och sälja skor till att ta igen tid med familj & vänner ! Ska väl erkänna att jag blivit besviken några gånger också genom att vaknat med ruffsigt hår och gäsp i munnen kollat ut genom fönstrerna med kladdiga Kiddo avtryck och fått syn på allt annat än sommarväder, eftersom vi inte kan göra utomhusaktiviteter har jag börjat med nått som en till en början va kul till att jag nu överröses med "never ending story" projekt- slipa och måla alla möbler ! Hoppas ge-mig-fan på känslan inte sviker mig så jag står halv klar med ett kaos ! Det måste bli klart- det måste bli bra. Med färg över hela mig och trötta ögon väntar ändå flera timmar-dagar kanske veckor med projekt. Skam den som ger sig !


Long time no see!!

Åå va kul att http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen funkar igen! Så länge sen jag skrev att jag knappt kan skriva, formulera mig eller stava, ungefär som när jag i vuxen ålder satte mig vid skolbänken igen för 2 år sen ! Under alla dessa regniga dagar sen jag skrev sist har jag hunnit med allt från att skaka drinkar och sälja skor till att ta igen tid med familj & vänner ! Ska väl erkänna att jag blivit besviken några gånger också genom att vaknat med ruffsigt hår och gäsp i munnen kollat ut genom fönstrerna med kladdiga Kiddo avtryck och fått syn på allt annat än sommarväder, eftersom vi inte kan göra utomhusaktiviteter har jag börjat med nått som en till en början va kul till att jag nu överröses med "never ending story" projekt- slipa och måla alla möbler ! Hoppas ge-mig-fan på känslan inte sviker mig så jag står halv klar med ett kaos ! Det måste bli klart- det måste bli bra. Med färg över hela mig och trötta ögon väntar ändå flera timmar-dagar kanske veckor med projekt. Skam den som ger sig !


hej å hå

Väntar med spänning på posten som jag i min vildaste fantasi trodde skulle leverera mina klänningar till Lördagens galej- till min besvikelse kom inget paket utan bara fönsterbrev, massa måsten bara.
Ner på stora city och leta klänning som resulterade i noll kassar & ännu en besvikelse som gjorde sig påmind.
Hur ska jag lösa detta ?
Tar en livlina och ringer fina tjejen som gör mina naglar, såklart hade hon en snygg dress till mig, lycklig som ett litet barn skuttar jag hem sent på kvällen för att prova långklänningen framför min helkroppsspegel i lilla hallen.
För lång även med sky höga klackar och jag har fortfarande ett släp efter mig.. Ååå där försvann det gnutta lilla hopp som befann sig i min lilla kropp som dessutom fått 3 nya vänner- 3 kg!
Nödlösningen blev att fuska till sig en klänning med hjälp av linne, kjol & midjebälte, funkade under kriget.
Middagen och festen under Lördagens solsken och dimma var totalt lyckad.
God mat-berusande drinkar-trevliga Västeråsare♥ Som förr i världen.
Berusad, höga klackar & kurrande magar tog oss genom parken, klappandes på polishästar & skratt mot det enda rätta en Lördagnatt- McD.
 
Söndagen var full med pulvermos i hjärnan & en enkelbiljett till månen var inte långt borta,
hur vore det inte att sitta på en halvmåne dinglandes med smala bruna ben och bara titta ner på alla andra som springer runt ?
 
Tungt att lämna familjen ännu engång! Thats life..
Denna veckan har bjudit på nyheter & bjuder på mer, lyllos mig !
 
 

Slut på veckan och dags för Fredagsmyyys

Kattvakt och överlämning av katt är klart, imorgon lämnas Milo.
Som kompensation har dom båda fått godis & leksaker idag, för deras skull eller min egen ?
Såklart kommer dom hade lika bra som vi, ingwn tvekan om det.
Bytte jobbpass så jag blev ledig idag, vilket Lyx !
Synd bara att halva dagen har gått åt att fundera på vad jag ska ha på mig imorgon då min beställning från nelly.se tydligen inte hittat min adress ännu.
Samtal till bästa vän som åkt runt i Västerås och provat klänninar åt mig medans jag sitter 15 mil bort i andra änden Iphone, ändå ingen klänning till imorgon.
Inga livlinor kvar.
 
Spenderar kvällen med att tagga till och mysa med min bättre halva och livskärlek♥
Kall öl på balkongen (!) och en stor godispåse i knät..
Dää ska va gött å leva !
 
Längtar så efter min familj Och mina vänner..
Endast timmar kvar ! 
 

mitten på veckan

Veckorna rusar iväg och snart är det dags för min bättre halva att ta semester, själv fortsätter jag med allt i superfart i vanlig takt & känsla.
Funderar skarpt på vart sommaren är ? Är det här allt vi får ? Inte är det så stekhett att jag skulle slänga mig på beachen med en liten bikini på.
Dags att börja införskffa nya höstkläder, åå jag längtar ! Garderoben ska få sig en omgång.
Enda sommarplaggen som kommer komma till mig är två klänningar som jag väntat för länge på, väntar och väntar men tycks inte komma.
Dresscode på Lördag är nämligen klänning för tjejer och skjorta för killar, letat som en besatt efter en klänning som är jag och det har inte varit det enklaste.
När jag väl hittade två som kanske skulle pryda mig så är det stopp nånstans på vägen, kanske är det så att posten tagit ledigt & rest bort med min sol ? Det är väl därför jag varken får klänningar eller sol till mig, typer !
I värsta tänkbara senariot får jag köpa en sista-minuten dress, det fasar jag för.
Nåväl medans resten av världen har mycket värre problem än så känner jag mig en smula ego & dum.
Medans mitt ego ändå är på besök passar vi på att träna & sola medans betydelsen är och leker med sina kompisar på dagis, man får passa på när tillfälle erbjuds.
Innan tiden helt har slagit ner mig ska jag skynda ner till mitt andra hem, två trappor ner-två hus bort- grottan även kallad tvättstugan.

Vad är väl bättre att fira Lill-Lördag på än i baren ?
Såklart inte framför utan bakom..
Framför blir det på Lördag i den djupaste dimman i gamla Bästerås- som jag längtat!
Nedräkning pågår kära vänner & fiender.
 
 

otursdag

Inte sovit många minuter inatt, inte pågrund av att jag har en liten kille eftersom han sover som en stock på nätterna utan för att jag har haft så fruktansvärt ont i magen och legat dubbelvikt.
Kom från ingenstans och försvann några timmar senare !
Så var det med det liksom.
Trött och stressad som man är så sätter jag mig på toan och efter kommer Lilleman som ett skott.. MAMMA MAMMA MAMMA , klättrar på mitt ben och vill komma upp, med hjärnan vilandes släpper jag allt och försöker få bort han & hans naglar i mit lår.. Plask !? Och Iphone fick sig en simtur (!)
Va fan !? Varför skulle jag ha med den på toa ? Hur kunde jag glömma att jag hade den i handen och släppa ?
Fönar min vän & torkar hyseriskt, tiden går och vi får i vanlig ordning springa till dagis, hej å hå.
Man ska väl motionera innan frukost ?
Enda rätta medans Liten är på dagis och Iphone på torken är att vila för att få ordning på kaoset i huvudet,
kaoset jag själv startat.
 
Med ett diskberg större än mig,dammsugaren framme och i väggen och solen skinandes åker vi ut med båten för att avnjuta familjetid och mjukglass.
Lekparkshäng & tappert försök att gömma MIN glass eftersom Liten gärna vill ha båda händerna fulla..
Gömmer handen med mjukglass på väg att smälta bort bakom Milo´s rygg, och hans huvud far fram och tillbaka ,från höger och vänster, MAMMA MAMMA MAMMA !
Det var kört och på nån sekund övergick det från min glass till Milo´s glass, överlycklig springer han runt och slickar på ena glassen sen den andra, tills båda låg i sandlådan.
 
Vinden i håret, Liten sovandes bak i båten, musik på och strax påväg att tända en cigg,
LIVET HAR SINA GODA STUNDER!
Slår självklart i nått och nageln gick av lång in på fingret (!)
Varför just jag ? Just idag ?
 
Lägger mig & kramar lill-kungen innan jag lyckas elda upp nått i hemmet, för jag av alla människor skulle lyckas.
Men jag har ju iallafall tur i kärlek, pilutta dig !
 

20120630

 
 
Sommaren verkar vara på semester på annat håll- regn & rusk är det enda som syns utanför våra fönster,
föredrar att kolla ut genom köksfönstret när jag vill se verkligheten utanför eftersom det är där dom snygga gardinerna hänger.
Nybeställda gardiner till vardagsrummet & 10 dagars väntan resulterade i lycka när paketet kom, men övergick i besvikelse & frustration på en hundradels sekund när jag slet upp paketet och upptäckte att jag köpt 1st gardin och inte 1par gardiner (!)
But why liksom ?
Snabbt som blixten beställdes 1st till och idag (8 dagar senare )har det fortfarande inte kommit nå roligt paket till mig.
Trots maratonlöpning till&från dagis med vagnen blixtrandes som en raket, reamärkning & försäljning av skor i massor, träning-pw-vardagssysslor-barjobb, så går inte tiden fortare tills beiga linnegardinerna & sommaren kommer till oss på B-Gatan !
Men den som väntar på nå gott..
 
Besöket av Maskinen på barjobbet i Fredags var awesome.
Fullt ös- Spöregn, goda drinkar & folk överallt resulterade i att jag trött & nöjd stämplade ut sjungandes  på "krossa alla fönster slå in hans dörr".. Och vaknade nynnandes. Intryck deluxe !
Fredagsmys när det är som bäst- och övergår i full fart till ny dag och Lördag hela dagen lång.
Låång Lördag !
                                                                                                                                                                                                                                                                            

RSS 2.0