Efterlängtad helg

Inte förens nu kan jag förstå varför folk ibland längtar till helgerna, ledigt ju.
Dock jobbade jag såklart en sväng på Lördag förmiddagen som alltid, det känns inte som att jobba eftersom jag tycker det är så kul.
Morgonpigga familjen tog morgonen med storm och hann gå en sväng på marknaden, om det nu kan kallas marknad? Pytte litet, som allt annat här i nya lilla staden, men mysigt var det givetvis!
Liten fick välja en grej från alla dessa stånd och tält- en ballong med.. Gissa vad? Motiv McQueen! Allt annat än humant pris för en bil ballong men var det de han ville ha så var det de han skulle få. Väl hemma blev ballongen bortglömd och katten började istället släpa runt på snöret med ballong i släptåg! Alltid finns deg nån som gillar det andra släppt, som alltid med allt annat.
Medans mamman drar in pengar till hushållet blir Liten bortskämd med bästa barnvakterna- tripp på stan, godis & McD lunch, lyllos han! Lyllos mig som har så fina människor runt mig, runt oss!
Myser järnet tiden som är kvar av dygnet för Litens skull, själv slås jag av rastlösheten från hell efter att ha pratat skit och inget annat med barndomsvän från landet, vi skrattar så vi gråter och så det får bli knipövningar under tiden för att slippa spill i spetstrosan!
Känner mig glad som har barndomsvän som alltid får mig att skratta högt flera gånger om dagen, känner samtidigt en enorm saknad att inte ha henne nära. Blandat!
Tur att jag är en sån hysterisk människa som tycker allt är kul, skrattar oftast, annars hade jag väl hunnit sakna henne mer & blivit ledsen, men nu hinns inte det eftersom hjärnan focuserar på att försöka slappna av i mage så jag kan resa mig upp efter att skrattat mig själv av stolen eller soffan!
Om ni som läser också skrattar er till längre liv så kan ni väl försöka komma ihåg att jag vill ha skrivet på min gravsten: Här under vilar rester av en galen hyena!
Tack på förhand!
Kvällen som snabbt blev natt förvandlade mig till en nervös och fnittrig liten flicka..

Äntligen veckans bästa dag- Söndag!
Kan inte nog understryka hur mycket jag diggar Sunny Sundays!
Började mindre bra med en liten Milo flygandes över styret på cykeln som resulterade i fläskläpp och näsblod och givetvis tårar i ögonen på mig, vad annars? Blödigast i stan.
Snabbt blev det bus, lek, film, lekparkshäng, promenad, skräpmat, besök på gym och fika!
Mer än nöjd över helgens insats väljer jag att med gott samvete bädda ner mig och snosa på det underbara sovande barnet som även idag får sova brevid mig, han kan sova själv- med all säkerhet, jag kan inte sova utan han !
Imorgon ringer klockan innan tuppen hinner väcka oss med sitt gal och 14 dagars jobb non stopp på 3 olika jobb kickas igång, ready or not! Nu kör vi!
Nedräkning till 25 Maj är påbörjad- Hotellövernattning, shopping, drinkar och tjejmys med bästa vän! För det kommer jag garanterat vara värd- våga inte säga annat!

God Natt vänner & nyfikna själar!
Min natt kommer bli god av olika själ ✔


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0