Plantering

Aldrig varit bra på att plantera blommor, kanske därför jag endast har plast eller siden blommor, de dör aldrig!
Allt levande dör, vissnar, försvinner eller går sönder!
Tänk om allt var av siden eller plast!
Då hade man även kunnat plocka bort saker när det inte passar in längre och sedan plockat fram igen när man saknat det, så enkelt är det asså inte i riktiga livet.
Så istället för att överdriva och kalla mig för Maja med dom gröna fingrarna så passar Maja med hornen in bättre, för att bara för att jag inte kan plantera blommor så kan jag plantera annat!
Ett exempel är att "råka" tappa ett hårspänne mellan soffdynorna när man besökt en kille som man inte får, eller så enkelt som att lägga sin tofs i den förbjudne killens byxfickor eller jackficka.
Det däremot mina vänner är enkel plantering!
Hur många av er där ute har planterat nått bara för att visa att ni finns utan att presentera er ?
Let the game begin..

Som sagt när mörkret lägger sig, lägger sig även förståndet. Det enda som inte lägger sig med mörkret är hjärnan som alltid går på högvarv!
Skräck blandad förtjusning beskriver min dag strax innan även jag stämplar ut brevid Milo med blicken fast på min Chuck Bass.
God natt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Stå på dig och låt ingen påverka dig ! Tjejen borde förstå att han kommer göra precis likadant mot henne när han tröttnar så vi får hoppas att hon tål leken för i den här leken finns inga gränser . Ta ingen skit och gör det som är bäst för dig och din son.

2012-12-27 @ 00:28:25
Postat av: Elin

Håll huvudet högt och låt ingen få stampa på dig!!! Du har det som är viktigast i ditt liv och det kan INGEN ta i från dig ( din son) inte ens smyga bakom ryggen tjejen. Ta hand om dig!!

2012-12-27 @ 17:30:39
URL: http://elingkpetersson.blogg.se
Postat av: L

Maja, ränderna går inte ur en zebra . Du är på tok för vacker för att lägga ner energi på "varför".. Dock kommer "varför" att gnaga i en ett bra tag framöver .

2012-12-28 @ 11:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0