I början på Januari.

Nytt år nya möjligheter- riktigt  så är de väl inte? 
Har vi inte samma möjligheter som sist vi kollade i livets kalender med "målet" understruket med gul penna & dagens to-do med rosa? 
Eller är de bara jag som inte fick den extra veckan att nalla fler möjligheter ifrån att sprida ut lite här och var när jag känner för att "börja om"
Denna gång på riktigt! 
Jag ska sluta röka, sluta snusa, sluta dricka alkohol (iaf minst 30 dagar), sluta äta godis.. Eller nej allt socker förresten, träna mycket helst varje dag med minst 200 squats per pass, jag ska spara mer pengar så jag kan renovera köket för de är ju minst 5 år sedan.. 
Stop! 
Om det inte gick så bra med alla "mål" & "löften" de senaste 365 dagarna som passerat så kanske det är dags att sätta nya mål i möjligheternas månad Januari. 
〰 att stanna upp och vara lycklig för det man har & för det som faktiskt får en att må bra? 
Vissa dagar är jag positiviteten själv och ser allt från den ljusa sidan & myser runt i min egen tanke om livet,
som känslan av att springa runt små lullig, nykär eller High på ectasy medans andra dagar känner jag känslan av utanförskap & mer än endast 4 nyanser av grått- är det här livet?.. Men sen då? 
När dimman & osäkerheten lagt sig börjar min rensnings process i huvudet och jag får rannsaka de negativa & lite ångestframkallande känslorna som oftast kommer av stress att hinna det.. Och det.. Å sen borde jag.. 
Listan kan göras lång och det som inte hinns med på dygnets 24 ytte-pytte timmar blir till tunga stenar av otillräcklighet & negativ stress! 
Inte fanns det tid till att vara bra förälder alla timmar på dygnet med lek, bus & korrekt uppfostran, attraktiv, sexig, kåt & samtidigt omtänksam, snäll & rar med ständigt leende på läpparna med sin partner in crime vid sin sida, bra & stöttande vän samtidigt som man springer i sina nya Nike skor & speglar sin tränade kropp i stadens alla fönster på väg till gymmet från jobbets 9-timmars pass innan man landar i sitt nyrenoverade kök där en fantastisk nyttig & vällagad middag ska lagas till den stora & lyckliga familjen som alltid äter tillsammans innan kvalitetstid intas i soffan till kvällens nyheter.. 
JAG BLIR SVETTIG & STRESSAD AV TANKEN!
Jag hinner för fan inte ens borsta håret varje dag. 
Så mitt nyårslöfte ännu en gång är att som alla andra dagar under årets 4 årstider är att vara jag! 
Jag är lycklig ♥️ 

Välkomna tillbaka.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0